Log in
X

Company Name

SPAR KOSOVA J.S.C

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Vende Pune të lira pune

Vende Pune të lira pune

Information

Publish Date

08.02.2019

End Date

22.02.2019

Categories

Vozitës | Hoteleri | Arkatar | Menaxher | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description


Duke u bazuar në parimet e partneritetit të SPAR në mbarë botën Ne në SPAR Kosova kemi nisur udhëtimin në të  ardhmen e “retail-it” Kosovar, duke u fokusuar tek konsumatorët tanë, të cilëve  do t'ju ofrojmë cilësi të lartë dhe vlerë të shtuar për çmimin, duke garantuar freski, përzgjedhje, dhe shërbim të përsosur.

Nëse keni talent, përvojë, dëshirë dhe ju sfidon e ardhmja, Ju japim mundësi t'i bashkoheni ekipit tonë në hapjen e dyqaneve të SPAR Kosova në Prishtinë, duke aplikuar për  pozitat në vijim:

 1. Arkëtar (m/f)
 2. Depoist (Niveli i Dyqanit) (m/f)
 3. Inventarizues (m/f)
 4. Kuzhinier (m/f)
 5. Mbikqyrës i arkatarëve/ Asistent Menaxher Dyqani (m/f)
 6. Mbikqyrës Sektori (m/f)
 7. Menaxher Dyqani (m/f)
 8. Punëtor depoje (Depo Qendrore) (m/f)
 9. Punëtor i sektorit të mishit (m/f)
 10. Punëtor Sektori/ Sektorist (m/f)
 11. Shofer kamioni (m/f)
 12. Mirembajtes Dyqani (m\f)


Expired

Share

Advertising