Log in
X

Company Name

Travel Mate

Phone Number

049 103 301 & 049 397 500

Company Place

Prishtinë

Shankist/e, Kamarier/e, Kuzhinier/e, Recepsionist/e, Mirëmbajtës/e (500)

Shankist/e, Kamarier/e, Kuzhinier/e, Recepsionist/e, Mirëmbajtës/e (500)

Information

Publish Date

08.02.2019

End Date

08.03.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

500 vende të lira pune!

Travel Mate hap mundësi punësimi për këto pozita-

  1. Shankist/e
  2. Kamarier/e
  3. Kuzhinier/e
  4. Recepsionist/e
  5. Mirëmbajtës/e

Travel Mate bëhet urë lidhëse mes teje dhe punëdhënësit.  

Puno në hotelet më të mira të Turqisë: Max Royal, The Land Of Legends, Rixos, Sheraton, Hillton etj..

Apliko tani në: 049 103 301 & 049 397 500 ose në info@travelmateagency.com .

Expired

Share

Advertising