Log in
X

Company Name

Pro Paid sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Arkatare

Arkatare

Information

Publish Date

08.02.2019

End Date

22.02.2019

Categories

| Arkatar

Job Places

Prishtinë

Job Description

" Pro Paid " sh.p.k e themeluar në vitin 2012 me NRB: 70795116 dhe me NRF:601120132 , është kompani e specializuar në ndërmjetësime financiare dhe distribuim të shërbimeve , për vitin 2019 kompania jonë kërkonë të punësojë:

Titulli: Arkatare
Vendi: Prishtinë

Të interesuarit duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Të njeh programin e pagesave dhe transfereve
  • Të ketë së paku 1 vit përvojë pune në shitje të produkteve të IPKO-s
  • Të ketë aftësi komunikuese

Të gjithë të interesuarit duhet ta dergojnë CV në: office@pro-paid.com

 

Expired

Share

Advertising