Log in
X

Company Name

Sallon Ondulimi TINA

Phone Number

044/855-505

Company Place

Prishtinë

Frizere, Punëtore për mbjelljen e thonjëve

Frizere, Punëtore për mbjelljen e thonjëve

Information

Publish Date

08.02.2019

End Date

22.02.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Sallon Ondulimi TINA shpall

KONKURS

  1. Frizere
  2. Punëtore për mbjelljen e thonjëve

Ofrojm punë për një punëtore frizere që e njeh profesionin dhe që ka përvojë pune po ashtu kërkojm puntore për mbjellëjen e thonjëve të ket përvoj pune.

Te interesuarat të lajmërohen në numrin konaktues: 044 855 505

Expired

Share

Advertising