Log in
X

Company Name

Komuna e Mitrovicës së Jugut

Phone Number

Company Place

Mitrovicë

Zyrtar për Buxhet dhe Financa 2 - BF / 210

Zyrtar për Buxhet dhe Financa 2 - BF / 210

Information

Publish Date

08.02.2019

End Date

22.02.2019

Categories

Komunë | Financa

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Expired

Share

Advertising