Log in
X

Company Name

Diakonie Training Center

Phone Number

028 535 620

Company Place

Mitrovicë

Rrobaqepse/Dizajnere

Rrobaqepse/Dizajnere

Information

Publish Date

07.02.2019

End Date

17.02.2019

Categories

Rrobaqepëse

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Diakonie Training Center- DTC

Projekti: Diakonie Training Center- “Qendër e Aftësimit Profesional“

Konkurs:

Pozita: Rrobaqepse/Dizajnere (1 Pozitë)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Te këtë diplom në fushën e rrobaqepësisë (obligative)
 • Përvojë pune në fushën e rrobaqepsisë dhe shitjes së produkteve që prodhohen
 • Aftësi të mira komunikuese dhe paraqitje profesionale
 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi
 • Aftësi për punë nën presion
 • Njohuri të Gjuhës Angleze, Gjermane, Serbe (e preferuar)

Detyrat e punës:

 • Punët e ndryshme në fushën e rrobaqepsisë (prejet, permisimet, ndryshimet, dizajnimet e rrobave etj)
 • Hapja dhe mbyllja e lokalit          
 • Pranimi i kërkesave të ndryshëm nga kilent potencial
 • Dorëzimi i faturave dy herë në muaj, në departamentin e financave(Diakonie)
 • Përdorimi i Arkes Fiskale dhe nxjerrja e raporteve ditore dhe mujore
 • Kujdesi ndaj klientit

Diakonie Training Center ofron mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë shtetasit e Kosovës dhe mirëpret aplikacionet nga të gjithë personat e interesuar nga të gjitha komunitetet në Kosoves.

Të interesuarit duhet të sjellin CV me foto, letër motivuese, dokumentet tjera mbështetëse (diploma, çertifikata trajnimeve etj.).

Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur. 


Afati për aplikim është deri me 17 Shkurt 2019

Aplikacionet mund ti dorëzoni personalisht në adresën: Rr. Bislim Bajgora – Te rampa 40000, Mitrovice,   Tel:028 535 903

Aplikacionet mund ti dergoni edhe në adresen elektronike: finance.department@diakoniekosova.org

Expired

Share

Advertising