Log in
X

Company Name

Red Mill Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Assistent/e të Projektit, Dizajner/e Grafik Junior

Assistent/e të Projektit, Dizajner/e Grafik Junior

Information

Publish Date

06.02.2019

End Date

25.02.2019

Categories

| IT & Dizajn | Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS 

Red Mill Agency, është një ndër kompanitë lidere ne tregun Kosovarë ne industrine kreative. Për më shumë (https://web.facebook.com/RedMillAgency/),

Titulli I konkursit:

Assistent/e të Projektit

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore;

 • Të ketë njohuri ne monitorim te mediave (media monitoring) dhe aftësi të mira në shkrim ne Gjuhen Angleze (e obliguar)!
 • Të asistojë dhe koordinoj aktivitetet e projektit
 • Të monitoroj mbarëvajtjen e aktiviteteve të projektit
 • Të bëjë përgatitjen e raporteve narrative të projektit.
 • Të ketë përvojë në menaxhimin e projekteve për klientë privat.
 • Të jetë i/e gatshëm të ofrojë mbështetje në realizimin e objektivave të projektit.
 • Të jetë kreativ/e, i/e hapur ndaj problemeve, me angazhimin e duhur, zgjidhje konkrete, gatishmëri për zhvillim/avancim personal.
 • Të ketë përvoje në menaxhimin e projekteve ne nivel rajonal dhe ndërkombëtar

Kualifikimi dhe eksperienca

 • Diplomë të studimeve themelore në menaxhment, ekonomi, ose studime politike, ose gazetari me aftësi menaxhuese
 • Përvojë pune së paku 1 vite në menaxhimin e projekteve
 • Njohje e shkëlqyer e gjuhës angleze dhe njohje të shkëlqyer ne shkrim ne gjuhën shqipe.
 • Shkathtësi të mira komunikimi në të shkruar dhe të folur.
 • Aftësi të organizimit të punës me efikasitet dhe të renditjes së punës sipas prioriteteve.
 • Të ketë përvojë pune në ekip.
 • Të jetë fleksibil

Lokaconi:

 • Prishtinë

Si të aplikoni ?

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë:

Afati i fundit për aplikim:

 • jo më larg se me datë 35/02/2019
 • Aplikacionet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për fazën e ardhshme të rekrutimit.


KONKURS 

Red Mill Agency, është një ndër kompanitë lidere ne tregun Kosovarë ne industrine kreative. Për më shumë (https://web.facebook.com/RedMillAgency/),

Titulli I konkursit:

Dizajner/e Grafik Junior

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore;

 • Të ketë njohuri në dizajn grafikë dhe adaptim te tyre per media sociale (Facebook dhe Instagram)
 • Të ketë njohuri bazike për dizajne grafike dhe adaptim të tyre për platformën Google Adëords
 • Të ketë aftësi për mesim ne dizajnin për komunikim
 • Të jetë i/e gatshëm të ofrojë mbështetje në realizimin e objektivave të projektit.
 • Të jetë kreativ/e, i/e hapur ndaj problemeve, me angazhimin e duhur, zgjidhje konkrete, gatishmëri për zhvillim/avancim personal.

Kualifikimi dhe eksperienca

 • Të ketë përvojë pune si dizajner I fushës së paku 1 vit
 • Njohje e mire e gjuhës angleze dhe njohje të shkëlqyer ne shkrim ne gjuhën shqipe.
 • Shkathtësi të mira komunikimi në të shkruar dhe të folur.
 • Aftësi të organizimit të punës me efikasitet dhe të renditjes së punës sipas prioriteteve.
 • Të ketë përvojë pune në ekip.
 • Të jetë fleksibil

Lokaconi:

 • Prishtinë

Si të aplikoni ?

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë:

 • CV të përditësuar
 • Portfolio e Punës
 • Subjekti: Aplikim – Dizajner/e Grafik adresën: jobs@redmillagency.com

Afati i fundit për aplikim:

 • jo më larg se me datë 25/02/2019
 • Aplikacionet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për fazën e ardhshme të rekrutimit.

Expired

Share

Advertising