Log in
X

Company Name

Shoqata Down Syndrome Kosova

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e të Projektit

Menaxher/e të Projektit

Information

Publish Date

05.02.2019

End Date

15.02.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS 

Shoqata Down Syndrome Kosova është organizatë jo qeveritare, e themeluar në vitin 2007 nga prindërit e personave me sindromën Down. Misioni i shoqatës është promovimi, respektimi dhe mbrojtja e të drejtave te personave me sindromën Down në Kosovë, dhe familjareve të tyre.

Menaxher/e të Projektit

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore;

 • Të menagjoj dhe koordinoj aktivitetet e projektit
 • Të monitoroj mbarëvajtjen e aktiviteteve të projektit
 • Të jetë përgjegjës/e për krijimin e bashkëpunimit me përfaqësues brenda dhe jashtë institucioneve
 • Të bëjë përgatitjen e raporteve narrative të projektit.
 • Të ketë përvojë në menaxhimin e projekteve në nivel rajonal dhe ndërkombëtare
 • Të jetë i/e gatshëm të ofrojë mbështetje në realizimin e objektivave të projektit.
 • Të jetë kreativ/e, i/e hapur ndaj problemeve, me angazhimin e duhur, zgjidhje konkrete, gatishmëri për zhvillim/avancim personal.
 • Të ketë përvoje në menaxhimin e projekteve ne nivel rajonal dhe ndërkombëtar

Kualifikimi dhe eksperienca

 • Diplomë të studimeve themelore në menaxhment, ekonomi, ose studime politike (preferohet të ketë mbaruar studimet Master ose të jetë në përfundim të tyre).
 • Përvojë pune së paku 2 vite në menaxhimin e projekteve
 • Njohje e shkëlqyer e gjuhës turke, në të shkruar dhe të folur, e dëshiruar njohja e gjuhës angleze.
 • Shkathtësi të mira komunikimi në të shkruar dhe të folur.
 • Aftësi të organizimit të punës me efikasitet dhe të renditjes së punës sipas prioriteteve.
 • Të ketë përvojë pune në ekip.
 • Të jetë fleksibil

Lokaconi:

 • Prishtinë

Si të aplikoni ?

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë:

 • CV të përditësuar
 • Letër motivimi
 • Subjekti: Aplikim – Menagjer/e i/e Projektit – DSK në e-mail adresën: info@downsyndromekosova.org

Afati i fundit për aplikim:

 • jo më larg se me datë 15/02/2019
 • Aplikacionet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për fazën e ardhshme të rekrutimit.

Expired

Share

Advertising