Log in
X

Company Name

Dino Shpk

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Arkitekte ne Sallonin e Qeramikës

Arkitekte ne Sallonin e Qeramikës

Information

Publish Date

05.02.2019

End Date

15.02.2019

Categories

| Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs pune

Pozita : Arkitekte ne Sallonin e Qeramikës

Lokacioni : Konjuh , Kilometri i dytë nga rrethi i QMI ne drejtim të Ferizajit.

Kandidati duhet të ketë:

 • Kualifikim universitar
 • Prirje për dizajne interieri
 • Duhet të dizajnoj ne kohë reale interiere të ndryshme të banjove , guzhinave ( ku përdoren qeramikat ) , shkalleve etj
 • Mosha 25-30 vjet
 • Perparsi kan kandidatët të cilët kanë pervojë në fushen e njëjt .
 • Duhet të njoh software aplikativ ( AuroCad , ArchiCad , 3 ds MAX , Photoshop , Ilustrator)

Çfarë ju ofrojmë:

 • Pagë konkuruese bazuar në aftësitë tuaja dhe eksperiencën dhe skemë të bonuseve në bazë të performances
 • Kontratë afatgjate pas kalimit të punës provuese ( Me Pagesë )

Përgjegjësit:

 • Prezentimi i dizajneve të ndryshme në raport me kërkesen e klientëve
 • Dizajnimi i të gjitha ekspoziturava të paraqitura në salon
 • Krijimi dhe mirëmbajtja e ekspoziturave gjatë gjithë kohës
 • Optimalizimi I dizajneve me materialet që i posedon Dino Qeramikë
 • Respektim të strategjive të shitjes sipas menaxhmentit.

Portfolio (CV , Prezentimi i punimeve individuale ) , të dergohet në emailin info@dino-company.com , më së largu deri me 15.02.2019.

Expired

Share

Advertising