Log in
X

Company Name

Dino Shpk

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher i sallonit Dino Qeramikë

Menaxher i sallonit Dino Qeramikë

Information

Publish Date

05.02.2019

End Date

15.02.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs pune

Pozita :  Menaxher i sallonit Dino Qeramikë 

Lokacioni : Konjuh , Kilometri i dytë nga rrethi i QMI ne drejtim të Ferizajit.

Kandidati duhet të ketë:

 • Konfidencë,motivim dhe entuziazëm
 • Aftësi analitike
 • Aftësi të krijojë dhe gjenerojë ide të reja
 • Aftësi të udhëheqë dhe motivojë ekipin
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe aftësi influencuese
 • Aftësi për vendimmarrje dhe llogaridhënie për përgjegjësitë
 • Aftësi të planifikimeve biznesore
 • Të njohë ambientin biznesor
 • Njohuri të ekonomisë së përgjithshme të Kosovës
 • Njohuri të matematikës biznesore dhe financiare
 • Njohuri të tregut,ekonominë e tregut dhe principeve të njohjes së konkurrencës
 • Njohuri të metodave të shitjes aktive
 • Njohuri të gjera të teknikave dhe koncepteve të marketingut
 • Përparsi kanë kandidatët të cilët kan moshen 25-35 vjet.
 • Përparsi kanë kandidatët të cilet kan eksperienc në këte fushe së paku 3 vjet .
 • Përparsi kan kandidatët që njofin gjuhen Angleze ,Turke ose Italiane.

Çfarë ju ofrojmë:

 • Pagë konkuruese bazuar në aftësitë tuaja dhe eksperiencën dhe skemë të bonuseve në bazë të performancës
 • Zhvillim të shkëlqyer personal në fushat e menaxhmentit, shitjes dhe marketingut
 • Ambient ,entuziast dhe inspirues
 • Trajnime internacionale dhe konferenca që mbahen jashtë

Kosovës dhe programe për zhvillim personal PërȈeȈësitë:

Përgjegjësit:

 • Përgatitja dhe implementimi I strategjisë së shitjes .
 • Analiza të tregut dhe konkurrencës
 • Përgaditja e kampanjave të marketingut për të gjitha kanalet shitëse të fokusuara në përmbajtje
 • Mbikqyrje të lansimeve të produkteve të reja në të gjitha kanalet shitëse
 • Përgjegjës për aktivitete të brendit
 • Përgatitja e strategjive të marketingut dhe lansimit të produkteve
 • Analiza të ciklit të jetëgjatësisë së produkteve
 • Formulimi i raportit financiar mujor

Portfolio (CV , Prezentimi i punimeve individuale ) , të dergohet në emailin info@dino-company.com , më së largu deri me 15.02.2019.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook