Log in
X

Company Name

Dino Shpk

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitëse ne Sallonin e Qeramikës

Shitëse ne Sallonin e Qeramikës

Information

Publish Date

05.02.2019

End Date

15.02.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs pune

Pozita :   Shitëse ne Sallonin e Qeramikës

Numri i pozitave të lira : 2

Lokacioni : Konjuh , Kilometri i dytë nga rrethi i QMI ne drejtim të Ferizajit.

Kandidati duhet të ketë:

 • Aftesi bindese
 • Komunikim i rrjedhshëm
 • Eksperienc në shitje
 • Mosha 20-30 vjet
 • Perparsi kan kandidatët të cilët kanë pervojë në fushen e njëjt .
 • Përparsi kan kandidatët të cilët njohin gjuhen angleze , turke ose italiane.
 • Përparsi kan kandidatët me kualifikim universitar.

Çfarë ju ofrojmë:

 • Pagë konkuruese bazuar në aftësitë tuaja dhe eksperiencën dhe skemë të bonuseve në bazë të performances
 • Kontratë afatgjate pas kalimit të punës provuese ( Me Pagesë )

Përgjegjësit:

 • Implementimi I strategjisë së shitjes së paraparë nga menaxhmenti
 • Analizë të klienteve ( Blerësve )
 • Prezentim dinjitoz I brendeve të cilat shiten në Dino Qeramikë

Portfolio (CV , Prezentimi i punimeve individuale ) , të dergohet në emailin info@dino-company.com , më së largu deri me 15.02.2019.

Expired

Share

Advertising