Log in
X

Company Name

Jobcenter Kosovo

Phone Number

045/620-983

Company Place

Gjermani

Infermierë në Gjermani (450 vende të lira)

Infermierë në Gjermani (450 vende të lira)

Information

Publish Date

05.02.2019

End Date

19.02.2019

Categories

Mjekësi

Job Places

Gjermani

Job Description

Ne aktualisht po kërkojmë urgjentisht 450 Infermierë dhe infermiere për të punuar në Gjermani.

Nëse jeni të interesuar për këtë ofertë, ju lutemi kontaktoni Jobcenter Kosovo.

Aplikimi është falas.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Eshtë përgjegjëse për dhënien e kujdesit primar për pacientët
  • Duhet të asistojë gjatë punës së mjekut
  • Të kujdeset për pacientët
  • Të aplikojë dhënien e terapisë.

Kualifikimet për vendin e punës:

  • Shkolla e mesme e Mjekësisë / Licenca e punës
  • Preferohen njohuritë në Gjuhen Gjermane.
  • Njohuri bazike të punës me kompjuterë.
  • Duhet të përshtatet në orarin fleksibil të punës.
  • Kryen shërbime të tjera që lidhen me profesionin.

Na kontaktoni tani në +383 (0) 456 209 83, info@jckosovo.com ose të vini në qendrën tonë të aplikimit Prishtinë:

Jobcenter Kosovo - e Hënë - e Shtunë 9-16

Bajram Bahtiri 8 (Xhamia e Llapit)

Expired

Share

Advertising