Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

+381 38 211 637

Company Place

Prishtinë

Zyrtarë për Përkthime (Shqip - Serbisht)

Zyrtarë për Përkthime (Shqip - Serbisht)

Information

Publish Date

12.02.2019

End Date

12.02.2019

Categories

Përkthyes | Ministri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising