Log in
X

Company Name

OJQ Qendra për Avancimin e Shoqerisë -QASH

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Ngritja e shkathtesive profesionale tek te rinjt

Ngritja e shkathtesive profesionale tek te rinjt

Information

Publish Date

05.02.2019

End Date

19.02.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Skenderaj

Job Description

Në kuadër te projektit "Ngritja e shkathtesive profesionale tek te rinjt" i cili realizohet nga Organizata Joqeveritare "Qendra për Avancimin e Shoqerisë" me mbeshtetje nga Ministria e Punes dhe Mirëqenies Sociale, bëjmë thirrje tek te rinjt e Komunës Skenderaj që te aplikojnë për te qene pjesë e trajnimeve-Faza II që do të realizohen në modulet: Aftësimi i te rinjëve për përgatitjen e dokumentacionit në mënyrë te rregullt për aplikim për punë (Pergatitja e CV, Letres Motivuese dhe Intervisetes se Punës).

Trajnimi realizohet gjatë muajit Shkurt 2019, është falas dhe numëri i pjesëmarrëseve është i limituar.

Për të aplikuar na dergoni email në: ojq.qash@gmail.com

Në subjekt te shkruhet: Emri Mbiemeri dhe mosha e aplikantit.

Vetëm aplikantet te cilët do të përzgjedhen do te kontaktohen.

Expired

Share

Advertising