Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher Rajonal

Menaxher Rajonal

Information

Publish Date

04.02.2019

End Date

13.02.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Mitrovicë | Podujevë | Prishtinë

Job Description

Ju e bëni shitjen me pasion,
Ju keni dëshirë për të motivuar dhe udhëhequr një ekip,
Ju gjithmonë merrni iniciativën me entuziazëm
Ju keni një komunikim të shkëlqyeshëm dhe aftësi të larta sociale

Atëherë, si një Menaxher rajonal tek AutoPjesë Partner,
ju do gjeni sfidën dhe rehatin në karrierën tuaj.

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në Kosovë dhe Shqipëri.

Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve.

Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 10 dyqane, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve.

Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane.

Detyrat: si Menaxher i rajonit Prishtinë, Mitrovicë dhe Podujevë

  • Zhvillimi i shitjeve në rajon dhe rritja e mëtejshme e shitjeve të produkteve
  • Arritja e qëllimeve të shitjes
  • Udhëheqja e ekipit në rajon
  • Rekrutimi dhe trajnimi i stafit të shitjes
  • Zhvillimi i strategjive të shitjes
  • Monitorimi i performancës së ekipit dhe motivimi për të arritur qëllimet
  • Mbikëqyrjae klientëve dhe hulumtimi i tregut
  • Vëzhgimi i konkurrentëve

Në qoftë se kemi tërheq interesin tuaj, ju lutem aplikoni deri me datën 13.02.2019në email: menaxher@autopjesepartner.com

Aplikimi përbëhet nga: Letra motivuese, CV, Diplomat (me nota) dhe referencat e profesioneve.

Vërejtje: Parasysh merren vetëm aplikimet në gjuhën shqipe dhe të kompletuara.

Expired

Share

Advertising