Log in
X

Company Name

tePazari.com

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtare per komunikim dhe Projekt (2), Administratore (2)

Zyrtare per komunikim dhe Projekt (2), Administratore (2)

Information

Publish Date

04.02.2019

End Date

15.02.2019

Contact Person

Categories

Administratë | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

tePazari.com shpall konkurs për 4 punëtore. Pozitat e lira të punës janë:

Pozita 1: Zyrtare për komunikim dhe projekte (2 vende)
Pozita 2: Administratë; (2 vende)

KUALIFIKIMET

- Shkathtësi të mira në komunikim verbal dhe negocim;
- Shkathtësi të mira në të shkruar në gjuhën shqipe dhe preferohet ajo angleze;
- Aftësi për të punuar me vet-iniciativë në kuadër të planeve dhe procedurave të përcaktuara; 
- Detyra të tjera sipas nevojës;

Afati i fundit për aplikim është 15.02.2019. Kandidatet e interesuara mund te aplikojnë duke dërguar CV-në në email adresën: pune@tepazari.com
Për benefitet dhe kushtet e punës do të njoftohen vetëm kandidatet të cilat do të përzgjedhen për listën e ngushtë të intervistimeve.

tePazari.com është një platformë unike në rajon, e krijuar si kombinim i Online Shop, Shpalljeve të vogla dhe shërbimeve të ndryshme që do të ofrohen.

Expired

Share

Advertising