Log in
X

Company Name

Kosmonte Foods Sh.p.k.

Phone Number

+381 38 601 222

Company Place

Prishtinë

Shites Ambulant (3), Agjent të Shitjes (7)

Shites Ambulant (3), Agjent të Shitjes (7)

Information

Publish Date

04.02.2019

End Date

15.02.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Ferizaj | Gjakovë | Gjilan | Pejë | Prishtinë | Prizren

Job Description

Ndërmarrja Importuese dhe Shpërndarëse “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në Zonën Industriale në Prishtinë, (Tel: +381/38/601-222, +381/38/601-444), shpall këtë

KONKURS

Për 10 vende të lira pune:

  1. 3 - Shites Ambulant (Prishtinë, Gjakovë);
  2. 7 - Agjent të Shitjes (Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Prizren, Pejë, Gjakovë).

Kriteret që duhet plotësuar:

  • Minimalisht shkollimi i mesëm i përfunduar;
  • Të jenë të shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
  • Duhet të jenë të vetë-organizuar dhe të kenë iniciativë;
  • Duhet të kenë njohuri bazike të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;
  • Të kenë aftësi prezantuese të artikujve dhe shërbimeve që ofron kompania;
  • Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
  • Patent shoferi i kategorisë B.

Mënyra e aplikimit: CV-ja në gjuhën shqipe me fotografi dhe titulli i pozitës duhet të dërgohet përmes postes elektronike apliko@kosmontefoods.com, më së voni deri me daten 15.02.2019.

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising