Log in
X

Company Name

KEP Trust

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Praktikant/e

Praktikant/e

Information

Publish Date

04.02.2019

End Date

13.02.2019

Categories

Praktikë

Job Places

Prishtinë

Job Description

PUNË PRAKTIKE PER STUDENTE

KEP Trust , është institucion micro-financiar lider ne Kosovë, me 31 dege dhe me mbi 200

punonjes.  KEP Trust ofron mundësi të punësimit dhe perspektivë të mirë për karrierë dhe avansim personal për individë me ambicie, profesionalizëm dhe përkushtim për standarde të larta të performancës.

KEP Trust kërkon student qe jane ne vitet e fundit te studimeve apo në prag të diplomimit në mënyrë që të asistojnë në aktivitetet e institucionit: KEP ju ofron mundësi qe te perfitoni experience para profesionale relavante per karrieren tuaj te metutjeshme-profesionale.

KEP Trust ofron vend pune per poziten: Praktikant/e

Lokacionet: Zyre Qendrore,Prishitne dhe gjitha degët e KEP Trust në Kosove  

Periudha e punës praktike: 3 muaj

Kualifikimet e kërkuara:

  • Student ne drejtimet: Banka dhe Financa, Administrim Biznesi,Kontabilitet,Matematike Financiare;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit;
  • Njohja e Microsoft Office;
  • Motivim i lartë ,iniciativë dhe aftësi për të mësuar shpejtë;
  • Njohja e gjuheve lokale
  • Posedimi i patentë shoferit do të konsiderohet si përparësi.

Ju lutem te dergoni Aplikacionin e Punesimit te KEP Trust (të cilin mund t’a shkarkoni prej faqes tonë të internetit www.keptrust.org) ne e-mail adresen hr@keponline.net

Afati i fundit për aplikim është 13 shkurt 2019.

Shenim: Ne interviste ftohen vetem kandidatet te cilet plotesojne kushtet e kerkuara

           Ne interviste nuk ftohen ata qe i kane perfunduar studimet

Expired

Share

Advertising