Log in
X

Company Name

Trian Marketing

Phone Number

044/811-338

Company Place

Prishtinë

AGJENT/E TELEFONIK/E (10)

AGJENT/E TELEFONIK/E (10)

Information

Publish Date

04.02.2019

End Date

01.03.2019

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Trian Marketing, kompani e cila vepron sipas ligjeve te Kosoves, ofron mundesi punesimi!

Deshironi te krijoni karriere dhe te jeni te kenaqur me kushtet e punes, kete mundesi ju ofron Trian Marketing.

Ne jemi duke kerkuar 10 Agjent/e  telefonik/e.

Kushtet:

  • Te kete njohuri te gjuhes gjermane,
  • Te jete person komunikativ,
  • Te jete imotivuar per pune,
  • Te kete gatishmeri per pune me presion.

Cka perfitoni:

  • Karrier Pune,
  • Mundesi per rritje Profesionale,
  • Kontrate Pune afatgjate,
  • Rroge 600€ Plus BONUSE.

Orari i Punës: 11:00 - 19:00

Menyra e Aplikimit:

Emaili: trianmarketingks@hotmail.com

Nr Kontaktues: 044/811-338

Expired

Share

Advertising