Log in
X

Company Name

PUNTO SHPK

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Shites/e ne showroom

Shites/e ne showroom

Information

Publish Date

09.02.2019

End Date

18.02.2019

Categories

Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Kompania “PUNTO SHPK” me seli ne Fushe Kosove, e specializuar ne shitjen e inventarit per zyre dhe administrate, perfaqesuese e brendeve te njohura ne kete lemi, shpalle konkurs per kete pozite:

Shites/e ne showroom

Kualifikimet:

  • Diplome universiteti apo ne vijim te studimeveNjohje e punes me kompjuter
  • Eksperience ne pune (e preferushme)
  • Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip
  • Njohje e gjuhes angleze (e preferushme)
  • Patent shofer te kategorise B

Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email info@punto-rks.com apo ta sjellin ne showroom-in tone ne Fushe Kosove, Rr Dardania 276.

Expired

Share

Advertising