Log in
X

Company Name

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Phone Number

038 600 223

Company Place

Prishtinë

Shefe Recepsioni (Femer)

Shefe Recepsioni (Femer)

Information

Publish Date

01.02.2019

End Date

15.02.2019

Categories

| Recepsionistë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita : Shefe Recepsioni (Femer)

Përgjegjësitë:

  • Te kete pervoje pune ne pozite te ngjashme
  • Te kete aftesi te punes ne grup
  • Fleksibilitet ne orar

Aftësitë:

  • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Të jetë komunikative
  • E motivuar për punë

Të gjithë te interesuaret të na dergojne CV në email: info@hotelinternationalprishtina.com

Me respekt

Hotel International Prishtina & SPA

Expired

Share

Advertising