Log in
X

Company Name

Oprimus Sh.P.K

Phone Number

+383 44 402 340

Company Place

Prizren

Prezantues / Shitës në teren per produkte Parafarmaceutike (2)

Prezantues / Shitës në teren per produkte Parafarmaceutike (2)

Information

Publish Date

01.02.2019

End Date

14.02.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Oprimus Sh.P.K

Lokacioni: Prishtine

Kërkon: Prezantues/Shitës në teren per produkte Parafarmaceutike - dy pozita

Kap mundësinë!

 • Bashkëpunim afatgjatë me kontratë pune
 • Kompensim i lartë
 • Pagesë e rregullt

Shansi juaj për të fituar shumë para!

Siguroni një vend pune afatgjatë me kontratë pune!

Detyrat :

 • Bene prezantimin dhe shitjen e produkteve tona
 • Zbaton në përpikmëri planin e shitjes
 • Përgaditë planin mujor dhe javor të vizitave tek klientët potenciale
 • Përgaditë raportet mujore, javore dhe ditore (sipas kërkesës) dhe i dërgon tek Menaxheri
 • Monitorimi i tregut në tërësi, mbledhja e informacionit dhe raportimi
 • Detyrat shtesë të kërkuara nga punëdhënësi në fushën përkatëse

Kërkesat :

 • Shkolla e mesme (Përparsi; drejtimi i mjekësisë apo farmacisë);
  Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese
 • Patent shoferi kategoria B (e obligueshme)
 • Te posedon makine (perparesi)
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit;
 • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;

Konkursi është i hapur nga data: 01.02.2019-14.02.2019

Të interesuarit CV-n  mund ta dergoni ne emailin tone: oprimus.shpk@gmail.com

Expired

Share

Advertising