Log in
X

Company Name

Çetin Sh.p.k.

Phone Number

+383 044 808 666

Company Place

Prishtinë

Agjent/e i/e Shitjes në Terren - Prishtinë

Agjent/e i/e Shitjes në Terren - Prishtinë

Information

Publish Date

31.01.2019

End Date

14.02.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

“Çetin” Sh.p.k. ofron 4 pozita të lira për punë dhe 2 pozita për praktikantë si:

Agjent/e i/e shitjes në terren

Detyrat:

 • Përgjegjës për shitjen e mallit të programit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga menaxheri
 • I përmbahet planit ditor të vizitave (rout planit të cilin e merr nga Supervizori). Nuk guxon të kalohet vizita në rutinë plan pa lajmëruar Supervizorin
 • Për automjetin e dhënë në shfrytezim vlejnë të gjitha të drejtat, obligimet dhe përgjegjësitë e parapara për vozitesin e automjeteve te ndërrmarrjes
 • Për dënimet eventuale në komunikacion përgjegjesin e bartë vet vozitësi
 • Obligohet që ta respektoj rendin shtëpiak të ndërrmarrjes
 • Ruan sekretet afariste të ndërrmarrjes (numri i bleresve, qarkullimi, fitimi, rrogat, mënyren e organizimit)
 • Kryen edhe punë tjera sipas urdhëresës Supervizorit ndaj të cilëve njëherit është edhe përgjegjës për punën e tij

Kualifikimet:                                                                                                                                                                                    

 • Të jetë student apo i/e diplomuar BA
 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • Të ketë shkathtësi të mira organizative
 • Të ketë përkushtim dhe të punoj me vetëinciativë
 • Të posedoj patentë shoferin e kategorisë “B”
 • Praktikant/e në shitje
 • Të ketë të mbaruar shkollën e mesme
 • Të ketë shkathtësi të mira organizative
 • Të ketë përkushtim dhe të punoj me vetëinciativë

Dokumenti i nevojshëm:

 • CV – biografia me foto
 • Dëshmi mbi përvojën e punës
 • Referenca

Të gjithë ju që dëshironi të punoni në një vend dinamik,kreativ dhe që dëshironi të avancoheni në karrierë këtu është vendi I mundësive.

Apliko duke dërguar CV-në në email-in info@cetin-ks.com: Në subject të email-it shkruani pozitën për të cilën aplikoni.

Për info shtesë na kontaktoni:+383 044 808 666. Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.                                                                                

Expired

Share

Advertising