Log in
X

Company Name

ARBËR GROUP SHPK

Phone Number

+383 49 320 200

Company Place

Pejë

ARKATARE

ARKATARE

Information

Publish Date

31.01.2019

End Date

14.02.2019

Categories

Arkatar

Job Places

Pejë

Job Description

"ARBËR GROUP" SHPK, shpalle konkures për  punësim:  

POZITA : ARKATARE                                                                                                       

Kandidatët e Interesuar ti Plotësojnë këto kushte:                                                                                                         

  • Të kene pervoja pune                                                                                                  
  • Të jene bashkepunues dhe inovative,                                                                                                   
  • Të respektojne rregullat e punes.                                                           

Të interesuarit mund të kontaktojnë ne nr. Tel: +386 49 320 200
Viber : +383 49 132252  
email: arbergroup_shpk@hotmail.com    

Adresa: Pejë-Dardani II.

Expired

Share

Advertising