Log in
X

Company Name

Flamura.Online L.L.C.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent i shitjes

Agjent i shitjes

Information

Publish Date

30.01.2019

End Date

13.02.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Flamura.Online L.L.C. shpall konkurs pune për pozitën Agjent i shitjes

Detyrat:

 • Bënë prezantimin dhe shitjen e produkteve tona,
 • Zbaton në përpikmëri planin e shitjes
 • Përgaditë planin mujor dhe javor të vizitave tek klientët potenciale
 • Përgaditë raportet mujore, javore dhe ditore (sipas kërkesës) dhe i dërgon tek Menaxheri
 • Monitorimi i tregut në tërësi, mbledhja e informacionit dhe raportimi
 • Detyrat shtesë të kërkuara nga punëdhënësi në fushën përkatëse

Kualifikimet: 

 • Student apo të diplomuar në Fakultetin Ekonomik (e preferueshme)
 • Përvoj pune së paku 3 vite
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese
 • Patent shoferi kategoria B (e obligueshme)
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit;
 • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese ne email: info@flamura.online

Expired

Share

Advertising