Log in
X

Company Name

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GSJP)

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Praktikant (40 pozita)

Praktikant (40 pozita)

Information

Publish Date

30.01.2019

End Date

14.02.2019

Categories

Praktikë

Job Places

Ferizaj | Gjakovë | Gjilan | Mitrovicë | Pejë | Prishtinë | Prizren

Job Description

Expired

Share

Advertising