Log in
X

Company Name

Pharmaplus Sh.P.K.

Phone Number

045601503

Company Place

Prishtinë

Shitës terreni (ambulativ) i produkteve farmaceutike

Shitës terreni (ambulativ) i produkteve farmaceutike

Information

Publish Date

29.01.2019

End Date

12.02.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania për distribuimin e produkteve farmaceutike dhe pajisjeve mjekesore Pharmaplus Sh.P.K. ne Prishtine

Kërkon kandidatë të interesuar që të aplikojnë për pozitat si më poshtë:

  1. Shitës terreni (ambulativ) i produkteve farmaceutike

Përgjegjësitë:

Shitja e produkteve farmaceutike në territorin e Kosovës sipas planit të kompanisë
Analiza e tregut farmaceutik

Kualifikimet:

  • Minimumi i kulifikimit –Bachelor ose shkoalla e mesme Farmaci/Infermieri
  • Njohuri të mirë të punës me kompjuter (exel, word, power point) dhe analiza marketingu;
  • Të posedoj leje për vozitje dhe të ketë përvojë në vozitje;
  • Përvojë në lëminë përkatëse (të dëshmohet me referenca ose dukumente tjera adekuate).

 Koha e fundit për aplikim është 5 ditë nga data e publikimit. Aplikimet duhet të bëhen

duke dërguar CV dhe një letër motivuese (1/2 faqes A4) në email adresën: pharmaplusllc@gmail.com.

Telefoni 045601503

Kanditatët e përzgjedhur do të thirren për intervistë

Expired

Share

Advertising