Log in
X

Company Name

Fanari Restaurant & Bar

Phone Number

044 283 653 & 049 450 900

Company Place

Fushë Kosovë

Picamena (2), Kuzhinier (2)

Picamena (2), Kuzhinier (2)

Information

Publish Date

28.01.2019

End Date

11.02.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

"Fanari Restaurant & Bar"  shpall konkurs në këto pozita:

  • Picamena (2)
  • Kuzhinier (2)

Kushtet e aplikimit:

  • Të kenë përvojë pune
  • Të jenë të gatshëm për punë në grup
  • Të  zotëroj shkathtësi te shkëlqyeshme komunikimi

Të interesuarit mund të lajmërohen në ketë nr: tel apo viber: +383 44 283 653 & + 383 49 450 900 apo te lajmërohen në Restaurant Fanari 1, 2 & 3.

Adresa: Rruga Dardania Fanari 1 afër Viva Fresh dhe Fanari 2 dhe 3 përball çerdhes Bota Magjike.

Afati për aplikim: 11.05.2019

Expired

Share

Advertising