Log in
X

Company Name

Netra sh.p.k

Phone Number

+383 38 723 838

Company Place

Prishtinë

Marketing, Shitje, Administratë, Punetore per pastrim te zyres

Marketing, Shitje, Administratë, Punetore per pastrim te zyres

Information

Publish Date

28.01.2019

End Date

11.02.2019

Categories

Marketing | Shitje | Administratë | Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Netra sh.p.k kompani që merret me IT dhe telekomunikacion, hapë konkurs për punësim me gjysmë orari, për pozitat:

 1. Marketing
 2. Shitje
 3. Administratë
 4. Punetore per pastrim te zyres (një herë në javë)

Kushtet

Kushtet e përgjithshme (vlejne veq per pikat a,b dhe c):

Kandidatët duhet të kenë:

 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhën angleze
 • Të jenë të drejtimeve përkatëse
 • Të kenë njohuri kompjuterike
 • Duhet të ketë shkathtësi të mira organizative.
 • Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz.
 • Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune.
 • Duhet të posedojë aftësi që të punojë i/e mëvetësishme si dhe të punojë në ekip me punonjës të tjerë në përmbushjen e detyrave të dhëna.
 • E preferuar të posedojnë patentë shoferin të kategorisë B

Detyrat

 1. Marketing
 • Të kenë shkathtësi të mira komunikatave
 • Të kenë ide inovative
 • Të jenë në gjendje të përdorë dhe përgatis plane, prezantime etj. të produkteve tona
 1. Shitje
 • Të kenë njohuri të mira të ligjeve të aplikuara për taksa
 • Të jenë të besueshëm dhe transparente ndaj punëdhënësit
 • Të jenë në gjendje të mbajnë dhe të ruajnë informacionet e punës për vete
 1. Administrate
 • Të kujdeset për gjithë dokumentacionin
 • Të kujdeset për aktivitetet e punës
 • Të merret me email-a zyrtare
 • Të bëjë përkthime nga gjuha Angleze në atë Shqipe dhe anasjelltas
 1. Punetore per pastrim
 1. Kerkojme nje punetore per pastrim nje here ne jave ( 2 (dy) ore ne dite)
 • Të ketë pervojë punë në pastrim
 • Njohuri rreth punës dhete jetë korrekte në punë.
 • Orari dhe pagesa me marreveshje.              

Luteni që CV-në dhe letrën motivuese të na dërgoni ne e-mail adresën: netra.shpk@gmail.com  kontakti: Tel:   + 383 38 723 838 Mob:+383 49 115385. Afati i fundit për aplikim 28.02.2019. Vetëm kandidatet/e qe i plotësojnë kushtet do të thirren në intervistë.

Expired

Share

Advertising