Log in
X

Company Name

InterPersonnel Kosova sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Profesor të gjuhës Gjermane

Profesor të gjuhës Gjermane

Information

Publish Date

22.01.2019

End Date

24.02.2019

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Për plotësimin e vendeve të lira të punës për: profesor të gjuhës gjermane në InterPersonnel, Shkollë e Gjuhëve të Huaja në Prishtinë, për vitin shkollor 2019/2020 me orar të plotë dhe të pjesshëm.

Kushtet e Konkursit:

Për vendet e punës të shënuara më lart, kërkohet përgatitja përkatëse profesionale.

Kandidatët të cilët aplikojnë për këto vende pune, përveç kushteve të përgjithshme të parapara me ligj, duhet te plotësojnë edhe kushtet e veçanta:

  • Letër Motivuese
  • Diploma e Fakultetit përkatës,
  • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse – minimumi 1 vit.

Si të Aplikoni:

Aplikoni duke dërguar CV tuaj në email adresën : info@interpersonnel-ks.com me subjekt: Profesor i gjuhës Gjermane.

InterPersonnel Kosova ofron mjedis atraktiv për punë arsimore dhe profesionale dhe është një vend ideal për personat që kërkojnë të aplikojnë përvojën akademike edhe profesionale. InterPersonnel Kosova aplikon të drejta të barabarta në punësim për të gjithë, duke filluar me page nga 1260 Euro, në muaj.

Afati i fundit për aplikim është data 24 Shkurt 2019.

Expired

Share

Advertising