Log in
X

Company Name

NTP KORABI

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës Ambulantiv (3)

Shitës Ambulantiv (3)

Information

Publish Date

12.01.2019

End Date

26.01.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

NTP KORABI”, shpall konkurs për:

Shitës Ambulantiv (3)
 
Kushtet për aplikim janë:

Eksperienca e punës si dhe të ketë aftësi të mira komunikuese.

Per informata shtese te interesuarit le te lajmrohen permes emailit ntpkorabi@gmail.com apo permes nr te telefonit 049/468-444 

Afati i fundit për Aplikim: 26.01.2019

Expired

Share

Advertising