Log in
X

Company Name

Selmans Network Ekspert dhe Kontus

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent/e të shitjes

Agjent/e të shitjes

Information

Publish Date

11.01.2019

End Date

25.01.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KOMPANIA PËR PËRPUNIMIN DHE PAKETIMIN E FRUTAVE TË THATA, “KONUTS” SH.P.K, SHPALLË

KONKURS

Për agjent/e të shitjes

Kriteret:

 • Të ketë së paku 3 vjet përvojë punë në sektorin e shitjes;
 • Të ketë informacione të përgjithshme për qytetet e Kosovës dhe vend-ndodhjen e tyre;
 • Të jetë i motivuar për punë;
 • Të jetë komunikativ dhe fleksibil;
 • Të posedojë patent-shoferin e kategorisë “B”
 • Për shkak të specifikave të punës, kandidatët preferohet (por nuk është e domosdoshme) që të jenë femra

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kryen vizita te klientët të cilët ia përcakton kompania;
 • Hulumton dhe raporton në kompani lidhur me gjendjen e produkteve të konkurrencës në treg;
 • Mirëmbanë dhe përkujdeset për vizualitetin e rafteve dhe produketeve te klienti në nivel ditor;
 • Avancon pozitat e produketeve të kompanisë te secili klient që viziton;
 • Raporton në nivel ditor tek menaxheri i shitjes për secilen punë të kryer te klienti

Çfarë ofrojmë ne:

 • Mundësi zhvillimi në sektorin e shitjes;
 • Përmirësim të aftësive aktuale, përkatësisht në proceset e shitjes;
 • Rrogë dhe kushte konkurruese

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-të e tyre në emailin:  info@selmans.net

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook