Log in
X

Company Name

City Call Prishtina

Phone Number

038 749 682

Company Place

Prishtinë

Telefonisten im Bereich B2B / Operatorë në fushën e B2B

Telefonisten im Bereich B2B / Operatorë në fushën e B2B

Information

Publish Date

11.01.2019

End Date

11.02.2019

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Citycall Prishtina

Wir stellen wieder ein und suchen Telefonisten im Bereich B2B. Unsere Auftragsgeber sind Google und Facebook. Bei uns Arbeiten sie auf Festgehalt, und das 27,5h Stunden in der Woche.

Wir suchen Telefonisten die Leads machen, gezahlt wird 5€ netto pro Stunde.

Wir bezahlen zwei mal im Monat.

Sie sprechen ein akzentfreies deutsch? Dann sind sie genau richtig bei uns! Bewerben sie sich noch heute telefonisch bei uns unter der+38349440775 Sie erreichen uns montags bis freitags von von 9:00 Uhr bis 17:00 Uhr und besuchen sie uns auf unserer Internetseite unter www.callcenter-prishtina.com

Kein Homeoffice!
 

Citycall Prishtina

Ne po punësojmë përsëri dhe kërkojmë Operatorë në fushën e B2B. Klientët tanë janë Google dhe Facebook. Ne punojmë me pagë fikse, dhe vetem 27.5 orë në javë.

Ne jemi duke kërkuar operatorë telefonikë per Leads ora paguhet 5 € neto

Ne paguajmë 2 herë në muaj.

Ju flisni gjuhen gjermane shume mire atehere jeni ne vendin e duhur tek ne! Ju lutemi na kontaktoni me telefon sot në+38349440775 Ju mund të na kontaktoni nga e hëna deri të premten nga ora 9:00 deri në orën 17:00 dhe të na vizitoni në faqen tonë të internetit në www.callcenter-prishtina.com

Nuk bejme Homeoffice!

Expired

Share

Advertising