Log in
X

Company Name

Arteg

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitëse në dyqan

Shitëse në dyqan

Information

Publish Date

10.01.2019

End Date

24.01.2019

Contact Person

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Arteg ka hapur dyqanin më të ri në Prishtinë dhe kërkon të punësojë SHITESE në dyqan.

Kriteret e pranimit për intervistë pune janë:
-CV me fotografi i aplikantes,
-Mosha 20 deri 30 vjeç,
-Të ketë përfunduar studimet e çdo niveli,
-Pa obligime për rotacionin e punës me turne.
 
Ju mund të dërgoni CV-ne tuaj me fotografi në adresën info@arteg.al

Adresa: Musine Kokollari, Nr.27, Prishtine.

Expired

Share

Advertising