Log in
X

Company Name

ORBICO Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Vozitës

Vozitës

Information

Publish Date

10.01.2019

End Date

25.01.2019

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Orbico është distributor kryesor në Evropën Juglindore, kompani rajonale me biznes në 20 vende.

Ne punësojmë më shumë se 6000 të punësuar dhe menaxhojmë më shumë se 200 marka globale dhe lokale.

Për të mbështetur rritjen e biznesit tonë në Kosove ne po kërkojmë entuziazëm,kandidatë të besueshëm dhe të orientuar në rezultat për pozitën e:

Vozitës
(Ky pozicion është punë me orar të plotë)

Kualifikimet:

 • Të ketë se paku të kryer shkollën e mesme
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi, aftësi për bashkepunim në ekip
 • Aftesi për zgjedhje të problemeve
 • Organizim i mirë i punës
 • Respektim, integrim dhe punë etike
 • Të ketë aftësi inovative
 • Leje të vozitjes të kategorisë C
 • Njohuri të shkëlqyeshme në furnizim dhe shperndarje te mallit

Përfitimet e aplikanteve:

 • Trajnimi dhe mbështetja fillestare
 • Pozicion sfidues në mjedis dinamik
 • Mundësi për rritje personale dhe profesionale
 • Page konkuruese në përputhje me rezultatet tuaja

Përshkrimi i punës dhe detyrat:

 • Transportimi I mallit deri në pikat e blerësve
 • Kontakton me blerësit
 • Mban evidencen për mallin e shitur
 • Inkason mjetet për interesat e punëdhënësit nga blerësit
 • Përkujdeset për automjetin dhe jep përgjegjësi nëse bën shkelje të rregullave të komunikacionit
 • Dorëzon mjetet e inkasuara nga blerësit në ndonjërën nga llogaritë bankare të ndermarrjes
 • Kryen punë tjera që I besohen
 • Kujdeset për pamjen personale

Ne jemi duke kërkuar për të plotesuar pozicionin sa më shpejt të jetë e mundur.

Konkursi do të jetë I hapur nga data 10 Janar 2019, dhe afati i fundit për marrjen e aplikacioneve është 25 Janar 2019. Ne inkurajojmë kandidatët e kualifikuar për këte pozitë që të dërgojnë një CV dhe një Leter motivuese jo më vonë se 25 Janar 2019 në: contact@orbico-ks.com 

Vetem kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Të gjitha aplikacionet do të mbahen me konfidence te plote.

Expired

Share

Advertising