Log in
X

Company Name

Global Marketing Call

Phone Number

043 845 206

Company Place

Prishtinë

Call Agent (100)

Call Agent (100)

Information

Publish Date

09.01.2019

End Date

31.01.2019

Contact Person

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Global Marketing Call, shpall konkurs per:

Call Agent (100 Pozita).

Përshkrimi

Çfarë kêrkojmë ne ?
  • Kandidatë të cilët njohin gjuhën Gjermane.
  • Kanditatë të cilët kanë aftësi komunikimi.
  • Kandidatë të gatshëm dhe të motivuar për Punë në grup.
Çfarë Ofrojmë ne ?
  • Trajnim Profesional.
  • Kushte të mira dhe ambient cilësor.
  • Pagë fixe me standarde Europiane si dhe Bonuse, Shpërblime.
  • Orari i Punës: E Hënë - E Premte 10:00/19:00
  • Rroga Fixe 500€
Kandidate te na kontaktojne ne kete numer te telefonit: 043 845 206.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook