Log in
X

Company Name

Royal Mall

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistente për shitje (2)

Asistente për shitje (2)

Information

Publish Date

09.01.2019

End Date

18.01.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

 • Asistente për shitje; dy (2)

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës Angleze.
 • Të jetë i/e moshës 20-30 vjec.
 • Të ketë arsim të lartë.
 • Të ketë aftësi dhe eksperience në shitje direkte në sektorin e tekstilit për meshkuj dhe femra.

Detyrat:

 • Të përshtatet në misionin, dhe implementimin e strategjive të kompanisë.
 • Të zbatojë politikat e shitjes duke u bazuar ne strategjitë e kompanisë.
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyera në komunikim, dhe prezantim të produktit me klient.
 • Të ketë aftësi drejtuese efektive, në sektorin e shitjes dhe arritjen e targeteve.
 • Të jetë i afte të punojë në punë ekipore.
 • Të ketë shkathtësi në menaxhimin e punës nën presion, dhe problemeve në situate të
 • ndryshme.
 • Të përgatitë raporte për aktivitetin e punës.
 • Të asistoj klientët gjatë blerjeve.

Të interesuarit të dërgojnë CV në hr@royalmall-pr.com

Ju lutemi të ceket në subject pozita për të cilën aplikoni.

Konkursi është i hapur deri me datën:18.01.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook