Log in
X

Company Name

Royal Mall

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e të shitjes (Retail Supervisor) (2)

Menaxher/e të shitjes (Retail Supervisor) (2)

Information

Publish Date

09.01.2019

End Date

18.01.2019

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

 Pozitat:

 • Menaxher/e të shitjes (Retail Supervisor); dy (2)

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës Angleze.
 • Njohja e punës në programet e Office.
 • Të jetë i/e moshës 25-30 vjec.
 • Të ketë arsim tël artë.
 • Të ketë aftësi dhe experience në shitje direkte në sektorin e tekstilit për meshkuj dhe femra.

Detyrat:

 • Të përshtatet në misionin, dhe implementimin e strategjive të kompanisë.
 • Të zbatojë politikat e shitjes duke u bazuar ne strategjitë e kompanisë.
 • Të menaxhoj me stafin.
 • Të monitoroj shitjet dhe financat.
 • Të organizoj vendosjen dhe shfaqjen e mallit në dyqan.
 • Të monitoroj stokun, dhe të regjistroj mallin e ri.
 • Të mbaj kontakt të vazhdueshëm me brendet.
 • Të jetë i afte të punojë në punë ekipore.
 • Të ketë shkathtësi në menaxhimin e punës nën presion, dhe problemeve në situate të
 • ndryshme.
 • Të përgatitë raporte për aktivitetin e punës, dhe të raportoj te menaxhmenti i lartë.
 • Të asistoj klientët në blerje.

Të interesuarit të dërgojnë CV në hr@royalmall-pr.com

Ju lutemi të ceket në subject pozita për të cilën aplikoni.

Konkursi është i hapur deri me datën:   18.01.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook