Log in
X

Company Name

FINCA Kosovo

Phone Number

038/ 609 721, 609 722

Company Place

Prishtinë

ZYRTAR PËR ZHVILLIM BIZNESI PËR DEGËT: PRISHTINË DHE FUSHË KOSOVË

ZYRTAR PËR ZHVILLIM BIZNESI PËR DEGËT: PRISHTINË DHE FUSHË KOSOVË

Information

Publish Date

09.01.2019

End Date

23.01.2019

Categories

Bankë

Job Places

Fushë Kosovë | Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook