Log in
X

Company Name

K.S. Besa Security Sh.p.k.

Phone Number

049 / 764-544

Company Place

Prishtinë

Menaxher për Sigurimin Themelor (2), Operator i mbikëqyrjes elektronike /video vëzhgimit (4), Patrullë (18), Teknik për Mirëmbajtje/Servisim të Bankomatëve (ATM) (6), Roje Fizike (42)

Menaxher për Sigurimin Themelor (2), Operator i mbikëqyrjes elektronike /video vëzhgimit (4), Patrullë (18), Teknik për Mirëmbajtje/Servisim të Bankomatëve (ATM) (6), Roje Fizike (42)

Information

Publish Date

11.01.2019

End Date

18.01.2019

Categories

| Sigurim Fizik | Menaxher | Të tjera...

Job Places

Ferizaj | Gjakovë | Prishtinë | Prizren

Job Description

Nëse ju zotëroni aftësi të shkëlqyera organizative, aftësi për të frymëzuar dhe zhvilluar të tjerët, jeni të orientuar drejt arritjes së rezultateve dhe dëshironi të përmbushni potencialin tuaj, ne ju ofrojmë një mundësi unike, shansin që të jeni pjesë e Besa Security.

Kompania e Sigurimit “BESA SECURITY” hape vende te reja pune

Mundësi punësimi imenjëhershëm.

Për këto vende të punës:

  • Menaxher për Sigurimin Themelor - Prishtinë (2)
  • Operator i mbikëqyrjes elektronike /video vëzhgimit - Prishtinë (4 punëtorë)
  • Patrullë – Prishtinë (10 punëtorë), Prizren (4 punëtorë), Gjakovë (4 punëtorë)
  • Teknik për Mirëmbajtje/Servisim të Bankomatëve (ATM)– Prishtinë (6 punëtorë)
  • Roje Fizike – Prishtinë (20 punëtorë), Ferizaj (6 punëtorë), Pejë (6 punëtorë), Prizren (10 punëtorë)

Përfitimet:

  • Page konkurruese
  • Orari ipunësfleksibil

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikimin fillestar:

  • Dëshminë e kualifikimit shkollor
  • Kopja e letërnjoftimit
  • Fletë-aplikacioni (Plotësohet tek Recepcioni në Besa Security)

Aplikacionet përkëtë pozite pranohen deri me 18 Janar 2019, ora 17:00

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Adresa për aplikim: Zyra Qëndrore e Besa Security (Emshir rr. Jusuf Gërvalla nr.64)Telefoni kontaktues: 049/ 964 618ose përmes E-mail: info@besasecurity.com 

E KE BESËN!

Adresa: Lagja Emshirrr.Shefqet Shkupi nr.64; Tel: 038/044/049 54 55 54 Fax: 038 54 55 51 www.besasecurity.com

Expired

Share

Advertising