Log in
X

Company Name

NO NAME L.L.C

Phone Number

Company Place

Ferizaj

Fizioterapeut (2)

Fizioterapeut (2)

Information

Publish Date

08.01.2019

End Date

22.01.2019

Categories

Mjekësi

Job Places

Ferizaj

Job Description

Per nga politika e kompanise tone, punetoret duhen te jene te kualifikuar se paku me shkolle te mesme profesionale, sipas pershkrimit te vendit te punes qe kompanise tone i nevojitet.

Punetoret me nenshkrimin e kontrates do te perfitojne te gjitha te drejtat sipas ligjit te punes. Kompania do te veproj si subjekt i regjistruar vendor, dhe ashtu do te i permbush te gjitha obligimet qe i taktojne sipas ligjit.

Emertimi i kompanise : NO NAME L.L.C, Ferizaj, Sojevo Bondsteel Camp

Veprimtaria: Qendra e fizioterapise

Pozitat e hapura per punesim:

  1. Fizioterapeut: 2 punetore ( 1 mashkull dhe 1 femer)

Kualifikimet - Deshmia e shkollimit ne profesion perkates (fizioterapeut), minimumi te jete shkolla e mesme profesionale – medicinale, gjuha angleze dhe preferohet pervoja e punes ne veprimtari perkatese.

Pershkrimet e vendit te punes – masazhat medicinale qe ushtrohen manualisht, masazhimi manual me sport dhe fitnes, refleksoterapija manuale e masazhimit, tretmanet anticelulite per trup.

Perparesite e vendit te punes – Do te perfitohet pervoja profesionale ne rrethin e shoqerise nderkombetare

Te interesuarit qe jane te kualifikuar mund te na dergojne CV ne email: jasmintr73@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook