Log in
X

Company Name

HIDRO PROJECT SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Inxhinier i ndërtmitarise - drejtmi Hidroteknikes (1), Mjeshter per ujësjellës te jashtem (5), Punëtor Fizik (10)

Inxhinier i ndërtmitarise - drejtmi Hidroteknikes (1), Mjeshter per ujësjellës te jashtem (5), Punëtor Fizik (10)

Information

Publish Date

07.01.2019

End Date

20.01.2019

Categories

Inxhinier | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Kompania Hidro Project sh.p.k me seli ne Prishtine, shpall konkurs per keto vende pune: 

  1. Inxhinier i ndërtmitarise, drejtmi Hidroteknikes, Bachelor. - Pozite-1   
  • Per poziten e pare jane keto kushte:
  • Te kete provoje pune se paku 4 vite.
  • Te njof  gjuhen angleze,.
  • Te kete aftesi te lexoj dhe egzekutoj projeket ndertimore, si dhe te kete aftesin te organizoj personelin qe jane te angazhuar ne punishte

       2. Mjeshter per ujësjellës te jashtem - Pozita- 5

       3. Punëtor Fizik - Pozita- 10

Te gjithë te interesuarit mundë të dërgojn CV në enail: hidroproject1@gmail.com ose në Mob: 049/438-082 ose  049/ 438-017

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook