Log in
X

Company Name

AIR SOLUTION GROUP

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Promovues dhe Shitës (25)

Promovues dhe Shitës (25)

Information

Publish Date

07.01.2019

End Date

21.01.2019

Categories

Shitje

Job Places

Gjilan | Mitrovicë | Prishtinë

Job Description

Kompania "A.S.Group" me përfaqësi të kompanive nga Austria, Gjermania dhe Italia për shkak të kërkesave në terren zgjeron stafin e saje.

Konkurs për 25 vende të lira pune në pozitën Promovues dhe Shitës në tërë teritorin e Kosovës.

Interes të veqantë në 3 regjionet: Prishtinë, Mitrovicë dhe Gjilan.

Për informata shtesë ju lutem na kontaktoni në nr.Telefonit 045900045, gjatë diteve të punës prej orës 12:00 - 16:00 pas këtij orari nuk do jemi ne dispozicion per pergjigje.

Ose dergoni CV-të tuaja në emailin: airmedicaks@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook