Log in
X

Company Name

Super Viva

Phone Number

Company Place

Ferizaj

Furnizues/e

Furnizues/e

Information

Publish Date

07.01.2019

End Date

15.01.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Ferizaj

Job Description

“SuperVIVA” sh.p.k. shpall konkurs:

Pozita: Furnizues/e

Lokacioni: Ferizaj

Përgjegjësitë kryesore: 

 • Furnizimi kuantitativ dhe kualitativ i mallërave të ndryshme për nevojat e njësisë punonjëse
 • Vendosja dhe kontrollimi i çmimeve
 • Implementimi dhe kontrollimi i merchendisingut
 • Organizimi i stafit për kategorin përkatëse
 • Mbikëqyrja e mallit nga pranimi deri tek kalkulimi, kontrollimi i afateve, përkujdesja për kthimin e mallit të skaduar ose të dëmtuar

Kushtet e përgjithshme: 

 • Të kenë të kryer shkollën e lartë përkatëse
 • Preferohet së paku dy (2) vite përvojë pune në pozitën e Furnizuesit, ose punë tjera të ngjashme
 • Të ketë njohuri të shkelqyera të produkteve në treg (e detyrueshme)
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti
 • Të ketë njohuri kompjuterike (MS Word, Excel, Internet etj), si dhe i gatshëm për tu aftësuar në programet kompjuterike të aplikueshme në kompani

Tek subjekti të ceket POZITA dhe QYTETI për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet janë të pavlefshme.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV dhe dokumentet tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@super-viva.com, deri me datën 15.01.2019.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook