Log in
X

Company Name

Andi-M sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prizren

Agjent Thirrjesh (Call Center)

Agjent Thirrjesh (Call Center)

Information

Publish Date

07.01.2019

End Date

21.01.2019

Categories

| Call Center

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

Andi-M SH.P.K vazhdon të rritet çdo ditë e më shumë përmes punës dhe transparences që kemi treguar gjatë këtyre 5 viteve si ndaj klientëve tanë po ashtu edhe ndaj Agjentëve pa të cilët suksesi ynë do të ishte i pamundur.

Pas zgjerimit të biznesit tonë në Gjermani edhe kërkesat për Agjent të thirrjeve Outbound janë rritur dukshëm, prandaj kompania jonë shpall konkursin për vende të lira pune në zyret tona në Prishtinë dhe Prizren.

Të gjith ata që kanë njohuri të mirë të gjuhës Gjermane mund të lajmrohen në :

tel. +377 44 88 61 75 ose ne email: andicommunication@gmail.com.

Sqarim: Detyra e secilit Agjent është caktimi i Termineve për fimën tonë partnere në Gjermani.

*AndiTeam

Expired

Share

Advertising