Log in
X

Company Name

Punsohu.eu

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Njohës i Gjuhës Gjermane

Njohës i Gjuhës Gjermane

Information

Publish Date

07.01.2019

End Date

31.01.2019

Categories

Përkthyes

Job Places

Prishtinë

Job Description

Me rastin e hapjes së zyrës së re dhe me zgjerimin e aktiviteteve tona kërkojmë persona profesionalë që t’i bashkangjiten stafit tonë në Prishtinë.

Njohës i Gjuhës Gjermane

Si pjesë e stafit tonë të përkthyesve të gjuhës Gjermane, detyrat tuaja do përfshijnë:

Performimi i përkthimeve Gjermanisht-Shqip dhe anasjelltas,

Përkthimi i dokumenteve,

Komunikimi në Gjuhën Gjermane me kompetencë dhe profesionalizëm të lartë, dhe

Performimi i aktiviteteve të tjera që e kërkon natyra e punës.

Kualifikimet e kandidatit duhet të jenë si në vijim:

Aftësi të shkëlqyera komunikimi në Gjuhën Gjermane në të folur dhe në të shkruar,

Përvojë paraprake në përkthimin e dokumenteve nga Gjuha Shqipe në atë Gjermane dhe anasjelltas, dhe

Preferohet të jeni i diplomuar në Gjuhën dhe Letërsinë Gjermane

Cilësitë personale:

Efikas,

Qëndrim pozitiv,

I orientuar në rezultate,

I përpiktë,

Komunikativ,

Fleksibil dhe

I orientuar në arritjen e qëllimeve.

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe CV) në adresën apliko@punsohu.eu .

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 31 Janar 2019

Për më shum info rreth shërbimeve tona vizito: www.punsohu.eu

Expired

Share

Advertising