Log in
X

Company Name

Punsohu.eu

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher Regjional

Menaxher Regjional

Information

Publish Date

07.01.2019

End Date

31.01.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Kosovë dhe Shqipëri, në fushën e rekrutimit, Punsohu.eu po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

Menaxher Regjional

Përshkrimi i Punës

Menaxhon linjën e zyrave brenda objektivit financiar që është caktuar. . Është përgjegjës për rritjen dhe zhvillimin e menaxherëve të zyrave, kryen kontrolla periodike të zyrave per respektimin e te gjitha standardeve që nderlidhen me menaxhimin, imazhin, procesin e aplikimit, procedimit dhe menagjimin e lëndëve të klientëve që aplikojnë në zyrat regjionale.

Përgjegjësitë e përgjithshme:

-Të hartoj dhe përcjell realizimin e planit të biznesit;
-Të takoj klientë ekzistues si dhe ata potencialë,
-Të kujdeset për mbarëvajtjen e të gjitha proceseve ditore të punës, në koordinim me menaxherin e sektorit të koordinimit të degëve;
-Të zbatoj politikat dhe procedurat e zyres në nivel qëndrorë;
-Të propozoj ndryshime në procese, procedura dhe punë ditore për rritjen e efikasitetit të punëtorëve;
-Të përcjellë vazhdimisht gjendjen e ecurisë së procedimit të aplikacioneve për punesim në Europë.
-Të zbatoj dhe përcjellë udhëzimet nga menaxhmenti, zyra qendrore,
-Kryen edhe punë tjera të rëndësishme për “PUNSOHU.EU, të parapara nga menaxhmenti;

Kriteret:

-Përvojë relevante të punës minimum 2 vite në sektorin e shërbimeve
-Diplomë universiteti në fushën relevante (ekonomi, financa, administrim biznesi ose fusha të ngjashme)
-Të posedoj aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe organizative
-Të posedoj aftësi të mira komunikuese dhe të punës ekipore
-Të posedoj njohuri të gjuhës angleze ose Gjermane.

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe CV) në adresën apliko@punsohu.eu.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 31 Janar 2019

Për më shum info rreth shërbimeve tona vizito: www.punsohu.eu

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook