Log in
X

Company Name

Natyral Health Switzerland

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent/e te shitjes (40)

Agjent/e te shitjes (40)

Information

Publish Date

05.01.2019

End Date

18.01.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Natyral Health Switzerland shpall konkurs per 40 Agjent/e te shitjes

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes  janë si ne vijim:

  • Te ketë Patent shofer te kategoris B
  • Te kenë veturë per shfrytezim
  • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
  • Arsimimi i mesem (te pakten)
  • Çiftet kan perparesi ( Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune

  • Paga me standard Evropiane
  • Udhtime te rregullta Jasht vendit
  • Seminare ne baza mujore
  • Trajnime dy javore
  • Certifikim pas trajnimeve

Te gjithe te interesuari te aplikojn permes kesaj email adrese: tsimnica@hotmail.com     

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni: 

045100093 dhe 045611512  prej ores 10:00 deri 15:00

Expired

Share

Advertising