Log in
X

Company Name

Alira Health

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent/e te shitjes (30)

Agjent/e te shitjes (30)

Information

Publish Date

05.01.2019

End Date

18.01.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Alira health shpall konkurs per 30 Agjent te shitjes

Kompania Zvicrane Alira health kerkon 30 Agjent/e te shitjes!

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes  janë si ne vijim:

  • Te ketë Patent shofer te kategoris B
  • Te kenë veturë per shfrytezim
  • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
  • Arsimimi i mesem (te pakten)
  • Çiftet kan perparesi ( Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune

  • Paga me standard Evropiane
  • Udhtime te rregullta Jasht vendit
  • Seminare ne baza mujore
  • Trajnime dy javore
  • Certifikim pas trajnimeve

Te gjithe te interesuarit te aplikojn permes kesaj email adrese: aplikoketu@outlook.com     

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni: 045100094 prej ores 10:00 deri 15:00

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook