Log in
X

Company Name

Gama EUROPHARM

Phone Number

049 543 435

Company Place

Prishtinë

PERFAQESUES MJEKESOR, SEKRETARE

PERFAQESUES MJEKESOR, SEKRETARE

Information

Publish Date

05.01.2019

End Date

18.01.2019

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Kompania Gama Europharm sh.p.k kerkon te shtoje stafin me punonjes per keto pozicione:  

POZICIONET E PUNES:

PERFAQESUES MJEKESOR: 1 pozicion    

Kandidatet PER PERFAQESUES MJEKESOR duhet te plotesojne kushtet si me poshte:

 • Te jene te diplomuar ne nje nga lamite e mjeksise si mjeksi e pergjithshme, farmaci, infermieri, kimi apo shkollen e mesme te mjeksise.
 • Te kene aftesi komunikuese dhe organizative
 • Te posedojne patent shofer

DETYRAT E PUNES

 • Të promovojë produktet e kompanisë në zonën përkatëse;
 • Të zhvillojë dhe mbajë marredhënie me personelin mjekësor;
 • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e punes

SEKRETARE: 1 pozicion    

 • Te jete e diplomuar ne ekonomi, kontabilitet apo finance, e preferuar me shkolle te mesme teknike e farmacise
 • Te kete aftesi te mira komunikuese dhe organizative
 • Te kete aftesi te mira kompjuterike ne programet Microsoft office, excel,word
 • Te posedoje nje gjuhe te huaj,  gjuhe e preferuar anglisht 

DETYRAT E PUNES

 • Të regjistroje fatura,te pergjigjet ne telefon, te sistemoje dokumenta etj
 • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e punes
 • Pune te tjera administrative ne zyre 

Vetem kandidatet e perzgjedhur do ftohen ne interviste.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: geuropharm@gmail.com

Expired

Share

Advertising